close

Dolce&Gabbana torbe za letnje avanture

643550_bk_xl

Modni dvojac Domeniko Dolče i Stefano Gabana nastavlja da promoviše lepote Italije kroz svoj rad, a ovog leta dizajnirali su novu kolekciju torbi sa motivima rodne zemlje. Oni su predstavili dva redizajnirana i dva nova modela na kojima se mogu isčitati sve prirodne i kulturne karakteristike Italije, a dominiraju šarene grafike i kontransne boje. 722887_bk_xl

Šarmantne verzije Dolce Box modela ovog puta su ukrašene svetlucavim perlama dok je klasični Sicilia model izrađen u plavo-beloj varijanti ukrašenoj luksuznim crvenim cvetom, zatim ukrašen šarenim printom ornamenata ili sa slikama pejsaža prepoznatljivih italijanskih turističkih destinacija.

732421_in_xl sicilija
Dva nova modela – Claudia i Adelina nisu ništa manje zanimljivi. Inspiracija za Claudia torbu bilo je lutkarsko pozorište Opera dei Pupi, pa dolazi u buket formi, izrađena je od meke kože i brokata i ukrašena popularnim pomponima . S druge strane, Adelina nas vraća u prošla vremena i četrdesete godine 20. veka, a izrađena je od kože i slame. Uz ove šarene modne dodatke, letnje avanture mogu da počnu.

Tekst: Ivana Nikolić

 

Tags : adelinaclaudiadolcegabananovi modelitorbe