close

NOVI BROJ MAGAZINA FASHION MOOD – ČITAJTE INTERVJU SA BRANKICOM SEBASTIJANOVIĆ

Untitled

U GLUMAČKI SVET HRABRO JE UŠLA ULOGOM EVE U SERIJI SINĐELIĆI , A JOŠ VIŠE SMO JE ZAVOLELI U DRUGOM DELU FILMA ZONA ZAMFIROVA . NJENA IZRAZITA SOFISTICIRANOST U ODEVANJU I PONAŠANJU VIDLJIVA JE KAKO NA MALOM EKRANU, TAKO I UŽIVO. JEDINA ŽENA IZ SVETA GLUME KOJOJ SE ISKRENO DIVI, JESTE MILENA DRAVIĆ, A SAMA PRIŽELJKUJE ULOGU OKO KOJE SE NEĆE MNOGO DVOUMITI I ZA KOJU ĆE ODMAH NAKON PRVOG ČITANJA ZNATI DA JE ONA PRAVA. 

Kako ste ušli u svet glume? Da li je neko uticao na vašu odluku ili je to nešto čime ste oduvek želeli da se bavite?

To je prilično teško objasniti. Još kao mala sam prosto osećala da je moje mesto na sceni. To je nešto što me je oduvek privlačilo. Kada sam napunila petnaest godina, rešila sam da se malo ozbiljnije posvetim glumi, kao svojoj najvećoj ljubavi, i samim tim ispitam svoje granice i da li sam zaista za to. Ispostavilo se da je ta želja tokom vremena samo jačala i rešila sam da izađem na prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Na tu moju odluku niko konkretno nije uticao. U svojoj okolini čak nisam imala nikog ko se bavio glumom, nekako sam dotad samostalno istraživala to polje umetnosti.

Celi intervju sa glumicom Brankicom Sebastijanović, možete pročitati u najnovijem broju magazina Fashion Mood, koji vas čeka na kioscima!

Tags : brankica sebastijanovićglumica